Säsongen drar igång!

Hej!

Det har varit fullt ös på alla plan det sista, mycket som har fixats för att sy ihop det till det två första VM-tävlingarna som går av stapeln nästa vecka i Italien!

Första deltävlingen 27-29:e Maj i Gallipoli, Lecce. Nästan längst söder ut på klacken, så det väntas många långa restimmar för att komma dit. Andra deltävlingen 1-3:e Juni i Olbia, på ön Sardinien i medelhavet.

Kommer vara borta totalt ca 3 veckor för dessa race, ser fram emot att kicka igång säsongen och se vart man står och se sina styrkor/svagheter denna säsongen.

I morse var jag och delar av familjen på Sankt Jörgen Park i Göteborg på ett öppningsevent för deras nya Poolside Lounge som Morgongänget, Mix Megapol Göteborg sände live ifrån. Där fick jag gästa med en intervju kl.8.30 på morgonen.

Länk till programmet 18 Maj, min intervju 20 min in. Klicka HÄR

Så himla roligt att glida runt i tofflor och morgonrock bland uppvärmda pooler i morgonsolen. Morgongänget Ingemar, Peter och Linda lyfte det hela till nästa nivå!

Som pricken över i:et så ledde allting till en ny sponsor mitt under sändningen, Poolside Lounge, alltså anläggningen som vi höll till på, kunde inte blivit en bättre start på morgonen!

Nu så kommer resten av helgen gå åt till att planera, packa och packa till Italien! Resan börjar på Kiel-färjan söndag kväll, uppdatering kommer!

IMG_3093.jpg

IMG_3046.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: