Start-up

Superroligt att ni hittat hit!

 

Hej och välkomna till mig!!

Superroligt att ni hittat hit, jag kommer skriva om lite allt möjligt här, kände att jag saknade en plattform att nå ut med lite mer detaljerade och mer personliga texter/bilder. Har även mycket på gång i livet så det skulle vara kul att dela med mig om sånt!

Så ni kan vänta er vanliga blogginlägg om min vardag, träning, nyheter om min racing eller andra projekt eller samarbeten jag vill sprida till alla som är intresserade.

Har funderat ett tag på detta och nu tid jag äntligen tag i det, för några år sen så höll jag på att blogga frenetiskt om min vardag men då kände jag inte riktigt att jag fick ut något av det, så det rann ut i sanden och jag la ner det.

_72i6088

En presentation om mig hittar ni på Om-fliken.

Hur ni får tag i mig finns samlat under kontakt-fliken.

 

Ska bli kul att köra igång med lite bloggande!

Puss & kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: