Nattmänniska

Hejhej!

Nu är jag precis klar med en fullspäckad dag, den har verkligen innehållit allt! Tyvärr så sprack tidsplanen och klockan har hunnit bli 00:50 när jag skriver det här, ouups..

Jag gjorde en att göra-lista igår innan jag gick och la mig, så när jag vaknade så visste jag precis vad jag hade att välja på, av 9 punkter. Började såklart med det minst ansträngande, skicka ett meddelande till chefen om min BodyPump-klass på torsdag. Sedan rakt in på städning & snabb rensning av mitt rum. Det blir kaos fort där, är sällan hemma men när jag är det så sover jag, äter, packar om väskorna sen åker jag iväg på nästa grej!

Så nu känns det som jag har koll på hemma-läget och kan sitta och jobba med annat utan ångest över det, SKÖNT!

Åt sushi till lunch i Göteborg, supergott! Sedan var det dags att dra till Fjärås och min sponsor Hot Screen som håller till där i sina finfina lokaler! För er som inte vet så tillverkar dem transfers som man värmer på kläder av alla dess slag. De producerar stoora mängder av företags logotyper till jobbkläder, matchställ osv. osv. Det finns liksom ingen begränsning! Som pricken över i:et så är det riktigt miljövänligt också (plus att de har ett privat gym för sina anställda i lokalerna så det är typ ännu bättre för ett träningsfreak som mig!)

Jag inventerade mitt lager av mina tryck/transfers för årets upplaga av teamkläderna till hela SAS-Racing. Det är massor av bestämmelser från promotorn med klädkoder på våra VM race så det gäller att ha 110% koll på läget! Inga detaljer får missas. Fredrik, VDn på Hot Screen, försäkrade mig att transfersen skulle vara klara snabbt. Så nu ligger det på mig att sammanställa våran order med vilka typer av plagg vi ska använda, och jag lovar er att det är en djungel av utbud! Men det löser jag lätt när jag tar tag i det!

Sen tillbaka till Göteborg, via Geotech där Mammi & Pappi jobbar, och jag med haha! Satte mig med lite mail, kaffe & kaka i någon timma innan det var dags att köra dagens pass, KONDITION med hjälp av löpning som jag älskar såå mycket, noot. Men det gick idag med! Ett till pulshöjande pass som kommer hjälpa mig på sista varvet i VM tävlingen, och då är det bara att se till att göra jobbet så det inte blir katastrof när det väl gäller!

Efter springturen så körde jag hem och hälsade på våran nya lilla familjemedlem, Cupcake! (Snart omdöpt till Flash av min syster!) En liten katt på ett år som vi adopterat från ett katthem, han trivs jättebra redan, superskönt.

Hela kvällen har gått åt lite avtals-arbete, mailande och fix med mina sociala medier så allt ska vara redo för årets uppdateringar från racingen. Fixade även en ny sida i menyn, Calendar 2018 för de som är intresserade av mina event som jag ska på i år!

Men nu, så är det sleeptime för länge sen, har redan skrivit min to do-lista, så är redo att vakna upp till den på en go tisdag! Konstigt att jag alltid får megaspeed på kvällen/natten att göra saker, är varken morgonpigg eller effektiv på dagen, segt när hela samhället är uppbyggt på den dyngnsrytmen!

Godnatt från mig, hoppas ni tar hand om er! Om inte, börja med det! 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s