Val som formar dig

Hej!

Jag la ut en bild på instagram igår och skrev en liten (för lång för att vara instagram-vänlig) till den. Här kommer den även till bloggen:

bego

”Hästarna har varit en stor del av mitt liv under min uppväxt, och att hålla på och förminska människor på grund av val av sport är inte rimligt för mig. Jag vet och har lagt ner det jobb som på daglig basis krävs för att hålla igång allting och källan till det är en enda stor kärlek till dessa underbara hästar.

Min pärla förlorade jag 14:e Januari 2015 och efter det så valde jag bort hela hästeriet och allt vad det innebär. Den smärtan jag kände efter att min Bego försvann önskar jag ingen. Jag saknar henne jättemycket fortfarande, men när ett kapitel avslutas så börjar ett annat. Jag tror jag kan tacka min Easter Bego för mina framgångar med Aquabikesatsningen jag är mitt uppe i nu.

Så många minnen, upplevelser och känslor man går igenom lär en mycket om livet och om sig själv.

Det jag insätt är att man inte föds till något, man föds för att välja vad man ska göra förnågot, och det är du som väljer hur framgångsrik du ska bli.

Livet vi lever är ett resultat av oändliga val, tänk på vad du vill, och jobba mot det, ett val i taget.

Uppskatta dina nära och köra, slösa med kärleken till de som betyder något för dig, för en dag finns de inte längre där.

Bara lite tankar från en 19-åring.”

Ibland så tänker man och känner efter vart man varit, hamnat och funderar på vart man vill komma. Jag tror det är dags att se över min omgivning och klippa band till de som håller mig kvar just nu. Målet är fortfarande att bli den bästa versionen av mig själv, och jag vet precis vad som håller min potential nere.

Man måste i grunden vara självständig för att utvecklas på bästa sätt. Jag är inte det nu, men det ska jag bli. Riktig förändring kommer inifrån, och det är sån jag känner nu.

Ha det fint, det ska jag ha!!

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s